Mihai Morar și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu noua fotografie pe care a publicat-o. Cum ziua de ieri, 1 iunie, a readus în atenția celor mai mulți dintre noi cele mai frumoase amintiri din perioada copilăriei, și Mihai Morar a decis că este cazul să la facă o surpriză internauților postând o fotografie cu mama sa de când era copil.

Reclamă

Ziua de 1 iunie a venit cu mult soare și voie bună nu doar în viața celor mici, ci și în viața celor care, indiferent de vârstă, încă au sufletul de copil. În aceeași situație se află și Mihai Morar. Prezentatorul de la Antena Stars a resimțit, chiar și pentru o zi, bucuria pe care o avea în copilărie.

Reclamă

Pentru a marca așa cum se cuvine ziua de 1 iunie, Mihai Morar a făcut publică o imagine din arhiva lui. Pe lângă faptul că fanii au avut ocazia să-l vadă pe Mihai Morar cum arăta când era foarte mic, aceștia au avut ocazia să o vadă și pe mama fostului prezentator TV. Fanii au sesizat imediat asemănarea dintre cei doi. Aceștia au fost profund ipresionați. Mai ales datorită faptului că Mihai Morar a lăsat și un mesaj cu totul impresionant în descrierea fotografiei în cauză. Aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară din partea fanilor.

Mihai Morar, incredibil cum arată mama lui! A publicat prima fotografie

„Până îs părinții vii mai suntem încă copii”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Susținătorii din mediul online au avut de spus numai vorbe de laudă la dresa lui Mihai Morar: „🙏Super spus Mihai… Tuturor copiilor tot binele din lume !🎈🎈🎈🙏😘 / Eu mereu am zis asta… Dacă mai avem și puțin suflet de copil e și mai bine… La mulți ani, copii mici și mari…”, sunt unele dintre comentariile internauților.