Mihai Morar a ales să renunțe definitiv la televiziune după 13 ani de activitate! Din 2020, realizatorul emisiunii „Răi da` buni” nu a mai apărut pe micile ecrane.

Mihai Morar a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că se retrage din show-ul pe care l-a prezentat 13 ani.

De anul trecut, el nu mai apare pe micile ecrane, însă fanii îl pot urmări în continuare la Radio ZU. Recent, Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din lumea televiziunii.

Motivul pentru care Mihai Morar a renunțat la televiziune după 13 ani

Fostul prezentator tv a mărturisit că unul dintre motivele care l-au făcut să renunțe la televiziune a fost pandemia de COVID-19. El a mai declarat că nu se mai regăsea în conceptul emisiunii pe care o realiza.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo. A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a declarat Mihai Morar, în cadrul unui podcast.

foto: captura video

Mihai Morar și-a lansat prima carte chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Lansarea cărții „Despre sensul vieții” a avut loc pe 14 septembrie. Cartea a pornit din dialogul lui Mihai Morar cu părintele Constantin Necula. Cei doi apar împreună pe coperta cărții.

„Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, “DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea. Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre “ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.