Mihai Morar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Barbatul intra zi de zi in casele romanilor, la radio sau la tv. Doua evenimente majore au crescut popularitatea vedetei in ochii celor de acasa. Primul a fost Fortza Zu, cel mai mare concert in aer liber. Morar și Buzdugan au incantat romanii an la rand, aducand pe scena cei mai indragiti cantareti ai momentului.

Al doilea eveniment este Orasul Faptelor Bune. De 4 ani, in preajma Crăciunului, vedetele Radio Zu se muta intr-o casa de sticla de unde strang bani pentru cazuri umanitare. Buzdu si Morar, dar si ceilalti colegi de ai lor, au salvat pana acum sute de romani care aveau nevoie de sprijin si vietile a multi copilasi. Prin intermediu Orasului faptelor Bune, Mihai Morar si-a gasit o noua veleitate. S-a transformat in Dj Morry, cel care aduce #MuzicaAia, adica melodiile romanesti ale anilor 90. A reusit astfel sa stranga un capital de imagine mult mai mare și respectul a nenumarati ascultatori.

Mihai Morar se face remarcat și prin familia lui frumoasa. El și Gabriela, sotia lui, au 3 fete impreuna. Gemenele Mara si Cezara sunt adevarate domnisoare acum și se implica si el in cresterea mezinei: Roua. Mihai și Gabriela au descoperit tainele unei căsnicii împlinite, iar vedeta nu se teme să le împărtășească și altora. Mihai Morar a declarat în urmă cu ceva timp cum reusesc ei sa aiba o relatie de atatia ani si o familie atat de frumoasa.

Secretul lui Mihai Morar

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, – a mărturisit Mihai Morar pentru Libertatea.