Mihai Morar și colegii de la Zu au ajuns pe Transalpina.

Mihai Morar alături de Daniel Buzdugan sunt vocile de la Radio Zu din fiecare dimineață. Cei doi sunt printre cei mai apreciați oameni de radio având o carieră în domeniu. Împreună cu colegii lor și Autorulota Zu au pornit în explorarea României.
Mihai Morar știe să surprindă cele mai spectaculoase locuri pentru a le transmite și fanilor de acasă. Astăzi este a 13-a zi în care ei călătoresc și au vizitat cele mai frumoase zone din țară. Prezentatorul s-a aflat pe „Acoperișul României” la înălțimea de 2415 de metri.
Dacă nu v-ați dat seama care-i locul, ei bine, Transalpina. Drumul leagă Oltenia de Ardeal având o priveliște superbă pe tot parcursul său. Totodată, Mihai Morar a capturat cu ajutorul telefonul și un apus splendid.
View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

„AM AJUNS PE ACOPERIȘUL ROMÂNIEI. Am urcat cu #AutorulotaZU până la 2145 metri pe cea mai înaltă șosea din România. Nu o să uităm niciodată #RadioAventura de pe Transalpina. După 12 zile de când am plecat de acasă, încă suntem neobosiți să arătăm ce are România mai frumos. Iar Drumul Regelui, legătura dintre Ardeal și Oltenia, este încă un motiv că trebuie să vorbim despre ceea ce ne unește, nu despre ceea ce ne desparte.”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar și Gabriela împlinesc 16 ani de căsătorie

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, împlinesc anul acesta 16 ani de căsătorie. Împreună au trei copii, iar partenerii au job-uri solicitante la care se prezintă. Cei doi pare că au găsit secretul pentru a avea o relație fericită și de durată, iar ambii sunt fericiți. Prezentatorul consideră că fiecare dintre noi avem un plan, iar pentru a reuși indiferent de domeniu va trebui să își vadă de drumul său.

„Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că.. acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.”, a mărturisit el.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.