În anul 2000, Mihai Mitoșeru a avut parte de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Iubita acestuia de la acea vreme și-a dat ultima suflare în urma unui grav accident.

Mihai Mitoșeru mărturisește că în acel moment l-a mâniat pe Dumnezeu. Acesta nu înțelegea de ce chiar lui i-a fost dat să aibă parte de un asemenea necaz. Mihai și partenera sa formau un cuplu de 10 ani în momentul în care s-a produs cumplita tragedie. Mihai se întreba de ce nu i-a fost scris să piară și el în acel accident. După tristul eveniment, Mihai Mitoșeru simțea că nu mai are vreun motiv pentru a trăi.

„Simțeam că nu mai am de ce să trăiesc..”

Sursa: Colaj Substanțial

„Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață. M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.” a declarat Mihai Mitoșeru pentru Viva!

Urmările evenimentului tragic și-a lăsat amprenta și asupra fizicului vedetei de televiziune. Mitoșeru a slăbit 20 de kilograme din cauza suferinței. Marele său noroc a fost reprezentat de faptul că prietenii i-au fost alături. Colega sa de emisiune, Teo Trandafir îl suna mereu pe acesta pentru a-l întreba dacă are nevoie de ceva.

„Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci. Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie. Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști.
Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău.” a mai spus Mihai Mitoșeru pentru sursa citată