Mihai Mitoșeru se află într-o nouă relație.

În urmă cu trei ani, Mihai Mitoșeru și Noemi au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu-și poartă pică, deoarece despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă și au rămas prieteni. Cu toate că au mai existat zvonuri cu privire la împăcarea acestuia cu Noemi, se pare că aceasta este istorie pentru prezentator. Acum, după mult timp, Mihai Mitoșeru iubește din nou. 

Vestea cum că Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit a venit ca un trăsnet pentru internauți. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de trei ani. Așadar, Mihai Mitoșeru și Noemi au căzut de comun acord să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate. Aceștia au hotărât să renunțe la relația lor de dragoste ce a durat 14 ani și să rămână, în cele din urmă, prieteni.

social media

Mihai Mitoșeru, implicat într-o nouă relație

După ce Mitoșeru și Noemi au ieșit de la notar, s-au luat în brațe, s-au pupat și au promis că vor rămâne prieteni. Cu toate acestea, la vremea respectivă se auzeau zvonuri cum că cei doi s-ar fi împăcat. Însă, în momentul de față, este clar faptul că Noemi a rămas istorie pentru prezentator.

Mihai Mitoșeru a mărturisit, în cadrul unui interviu că are o nouă relație. Se pare că povestea sa de dragoste alături de noua iubită abia a început. Acesta nu a dorit să dea prea multe detalii despre partenera sa de viață, însă va vedea pe viitor cum decurg lucrurile.

„Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a spus Mihai Mitoșeru pentru Click.ro

În ceea ce privește o viitoare nuntă, prezentatorul TV nu exclude din calcul și această variantă. Însă, Mihai Mitoșeru nu ține neapărat să facă din nou căsătoria cu persoana dragă de lângă el.

„Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mai zis Mihai Mitoșeru.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.