După opt ani de la despărțire, adevărul a ieșit la iveală. Mihai Costea, fostul partener al Danielei Crudu, a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a făcut mai multe mărturisiri despre perioada în care a fost împreună cu fosta asistentă TV. Povestea lor de dragoste a ținut primele pagini ale tabloidelor la vremea aceea, fiind de notorietate numeroasele lor împăcări și despărțirii. Daniela Crudu și Mihai Costea au avut o relație de patru ani. Tânărul a dezvăluit abia acum motivul principal al despărțirii lor.

De la ce au pornit neînțelegerile între foștii parteneri

Mihai Costea și Daniela Crudu au fost împreună în perioada 2011-2015, când atacantul activa la FCSB. Între cei doi s-au petrecut multe, iar bruneta a trecut prin momente grele. Existau mărturii șocante la vremea aceea ale persoanelor din anturajul lor potrivit cărora Mihai Costea era foarte violent cu Daniela Crudu.

Bărbatul a susținut că relația dintre ei devenise monotonă. Atacantul a recunoscut că amândoi au făcut sacrificii. Însă, ea a devenit fată de casă și nu a mai fost pe placul lui.

„Între noi devenise monotonie. Chiar am avut o relație serioasă, ea a renunțat la multe lucruri pentru mine, iar eu nu am renunțat la ea deși poate îmi era mult mai bine în fotbal. Ea s-a transformat în fată de casă și îmi plăcea mai mult cum era înainte”, a declarat Mihai Costea.

@video.clipuri1 #mihaicostea #danielacrudu #foryou #fy #videoclipuri1 #2022 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Ce l-a determinat pe fotbalist să recurgă la gesturile de neimaginat

Se pare că gelozia a fost cauza pentru care Daniela a suportat violențele acestuia. Bruneta a fost bătută de nenumărate ori, i se stingeau țigări pe față și era obligată să vorbească cu Mihai aproape non-stop.

Nici Gigi Becali nu a fost de acord cu relația celor doi. Întrucât, bărbatul ar fi fost prea distras de la cariera sportivă. Patronul FCSB l-a îndemnat de câteva ori să renunțe la Daniela pentru ca serviciul să nu îi fie afectat de viața privată.