După ce tabloidele au lansat săptămâna trecută zvonuri nefondate despre cântărețul Mihai Constantinescu, anuntându-i moartea, săptămâna aceasta a adus vești bune. Admiratorii și prietenii lui s-au bucurat enorm să audă că starea lui de sănătate este una mai bună, iar artistul a reușit chiar să se ridice din pat.

Conform surselor apropiate artistului, Mihai a ieșit din comă. Se pare că medicii au anunțat cu bucurie că starea de sănătate a bărbatului este din ce în ce mai bună, iar însănătoșirea sa pare acum mai aproape.

Cel mai important lucru pentru cântăreț este că acum poate fi hrănit normal, cu alimente ușoare cum ar fi supele. Deși restul organelor lui au nevoie de ajutorul perfuziilor și al aparaturii medicale, sunt așteptate progrese și în acest sens. Rinichii lui par să fie cei mai afectați, iar restul corpului este încă foarte slăbit.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

De asemenea, Mihai poate acum să își miște mâinile și picioarele, ba chiar a reușit să se ridice și să facă câțiva pași. Cu toate că corpul lui este afectat, cântărețul este un luptător. În tot acest timp, Simona, șoția lui l-a vegheat și a avut grijă de el. Medicii au afirmat că femeia a stat nedezlipită de patul cântărețului, fiind prezentă la spital în fiecare zi.

Apropiații lui Mihai Constantinescu au fost foarte discreți legat de informațiile furnizate, aceasta fiind prima oară când au acceptat să ofere declarații. Se pare că evenimentul neplăcut de săptămâna trecută legat de știrile false care anunțau moartea artistului i-au făcut să fie mai deschiși către prietenii și publicul lui.