Mihai Bobonete este cunoscut publicului pentru cariera sa de comediant și actor.

Pe lângă rolul său din serialul „Las Fierbinți”, el este apreciat pentru simțul umorului ieșit din comun pe care îl deține și pentru numerele sale de stand-up, care aduc negreșit zâmbete pe buzele spectatorilor săi.

Fire plină de energine, el își surprinde în permanență fanii. An de an, publicul se lasă minunat de tot ceea ce face și se bucură de reușitele lui.

Perioada care urmează va fi una foarte agitată pentru el. Pe lângă filmări și spectacole, Bobonete va lua parte la un nou proiect, care îi va surpinde pe fanii acestuia.

Ce va face vedeta?

Filmul „Frozen 2” va fi lansat foarte curând și în România, pe data de 22 noiembrie, iar actorul va fi cel care îi va da glas personajului Olaf, micuțul om de zăpadă năzdrăvan.

Să iei parte într-un asemenea proiect este un lucru foarte îndrăzneț, în special pentru că audiența lui Bobonete va fi diferită față de cea cu care este obișnuit. Fiind un film destinat copiilor, micuții vor fi de-a dreptul fermecați de vocea lui Olaf și de modul în care Mihai va reuși să îi dea viață.

Toți admiratorii lui sunt curioși să vadă care va fi rezultatul final al acestui proiect și dacă Bobonete a reușit să se muleze și pe gustul copiilor.