Mihai spune că asta este cea mai bună decizie in viața lui.

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a bifat multe beții care s-au lăsat cu multe povești de spus mai departe. Multe dintre peripețiile lui „de pahar” au fost puse în momentele de stand up, dar se pare că sunt de domeniul trecutului.

Mihai Bobonete nu are nevoie de prea multe introduceri. Actorul a cucerit pe toată lumea cu rolul său din „Las Fierbinți”, dar și cu umorul caracteristic. În viața de zi cu zi, comediantul este la fel de optimist ca și pe scenă. Însă, în ultima perioadă, acesta a hotărât că estse timpul să facă o serie de schimbări benefice pentru stilul de viață.

Mihai a început cu unul dintre cele mai importante aspecte și anume, a renunțat la a mai consuma alcool. Deși se simțea foarte bine la un pahar alături de prietenii lui, actorul a ajuns la concluzia că nu mai poate continua așa. Decizia sa a fost luată după ce a făcut un set de analize și a realizat că facă alcool i-ar fi mult mai bine.

Mihai Bobonete, decizie radicală. Motivul pentru care actorul a renunțat să mai consume alcool
social media

Mihai Bobonete a slăbit de când nu mai bea

Acum, Bobonete are la activ câteva luni bune de când nu a mai pus gura pe alcool, de niciun fel. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor la început, acum, tot ce poate spune este că a fost cea mai bună decizie. Ba chiar a început să se simtă mai bine, semn că nu va reveni niciodată la vechile obiceiuri.

”N-am mai băut alcool de două luni. Am făcut niște analize și mi-au ieșit foarte multe în chenar și am crezut că alea sunt bune, iar alea nu sunt bune deloc. De când nu mai beau, mă simt mai bine. Uite că și acum sunt îmbrăcat în alb, atipic mie. Am și slăbit un pic!”, a spus Bobonete la TV.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.