Bobiță nu mai dă banii pe haine, așa cum o făcea înainte. Se pare că prioritățile sale s-au schimbat mult de când a apărut pandemie. Era obișnuit să cheltuiască foarte mulți bani pentru ținutele de scenă, deoarece considera că trebuie să arate impecabil.

Odată cu apariția pandemiei, nici spectacolele nu au mai fost atât de multe. Actorul a povestit că oamenii care veneau la spectacolele sale purtau ținute impecabile și haine destul de scumpe. La rândul lui, acesta s-a simțit oarecum obligat de vestimentația publicului să poarte același tip de vestimentație.

Mihai Bobonete: „Poți trăi cu patru tricouri și trei perechi de chiloți”

Un serial i-a schimbat percepția și vestimentația. Actorul ajunsese în punctul în care scotea din buzunar sume mari de bani pentru garderoba sa. Era de părere că trebuie să fie îmbrăcat la patru ace în fața oamenilor care îi ascultau glumele.

Captură YouTube

Întreaga sa viziune s-a schimbat, iar un serial pe care l-a văzut l-a făcut să înțeleagă că se poate trăi și cu patru tricouri și trei perechi de chiloți. Pentru că perioada cu pandemia a afectat viața multora dintre noi, așa a fost și în cazul artistului. A renunțat să mai investească mulți bani în haine.

„Am văzut un serial care explică faptul că nu ai nevoie de mare lucru și că poți trăi doar cu patru tricouri și trei perechi de chiloți. La un moment dat, am băgat destul de mulți bani în haine, pentru că aveam foarte multe spectacole și mergeam pe premisa că trebuie să arăți impecabil atunci când apari pe scenă.

Mai ales când am văzut că, în unele localități din țara asta, oamenii care veneau la noi la show – noi eram îmbrăcați în tricou – ei erau îmbrăcați în costum! Atunci am investit o perioadă în haine, iar mai apoi n-am mai făcut treaba asta!”, a povestit Mihai Bobonete în cadrul podcast-ului „Porc TV”