Mihai Bendeac este un burlac convins.

De ani de zile, zeci de femei roiesc în jurul lui, dar se pare că acesta nu este pregătit pentru o relație serioasă. Cel puțin, nu pentru moment. Dar, asta nu înseamnă că nu știe ce calități ar trebui să aibă viitoarea sa parteneră. Unde mai pui că lista nu este deloc una scurtă?!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. După despărțirea de Roxana Vancea, se pare că acestuia i-a fost foarte greu să-și mai găsească o parteneră. Mihai nu a negat nicio secundă faptul că este destul de pretențios, iar asta poate fi un test destul de greu pentru cele care vor să intre în viața lui.

De-a lungul timpul, cât a fost la masa juraților de la „iUmor”, aceasta și-a manifestat pasiunea pentru anumite femei, dar nimic nu a fost serios. Marele actor și-a asumat toate aventurile pe care le-a avut, dar, din păcate, niciuna dintre ele nu s-a concretizat într-o relație. Însă, în prezent, Bendeac spune că este în căutarea iubitei perfecte.

Mihai Bendeac, un bărbat pretențios. Cum trebuie să arate viitoarea iubită a actorului
social media

Mihai Bendeac știe foarte bine ce vrea de la iubita lui

Surprinzător sau nu, atunci când se gândește la calitățile pe care le vrea de viitoarea parteneră, Mihai Bendeac are un singur nume în gând. Și anume, mama lui, Emilia. Mihai și mama sa au o conexiune foarte puternică și recunoaște că aceasta și-a pus foarte mult amprenta asupra lui. Tocmai de aceea, pentru el, este un adevărat model.

De la viitoarea lui iubită, Mihai Bendeac nu are prea multe preferințe în ceea ce privește aspectul fizic. Actorul pune mai mult accentul pe caracter. La acest capitol, știe foarte bine că partenera sa ar trebui să semene cât mai mult cu mama lui. Iar dacă mai vine la pachet și cu spiritul de sacrificiu, cu atât de mai bine!

„Am cunoscut foarte multe fete, care sunt minunate, și ele dezinteresate de partea materială. În România sunt chiar milioane, dar în viața mea nu există. Dar e un subiect despre care evit să discut.

Nu am un complex de genul acesta, că mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea din punct de vedere caracterial, dar sunt absolut convins că sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă, de exemplu spiritul de sacrificiu al mamei mele.”, a spus Mihai Bendeac, pentru cancan.ro.