Delia se numără printre femeile care au curaj să recunoască că viața ei este foarte interesantă și nu simte deloc nevoia de a fi mamă.

Cu sau fără să vrea, Delia a ajuns virală. Artista a împărțit internetul în două, asta după ce a afirmat că nu se vede mamă. Nici acum, nici în viitor, niciodată. Declarațiile ei au stârnit un val de reacții, așa că nici prietenii ei, Mihai și Ilona nu s-au putut abține de la comentarii. 

CITEȘTE ȘI Delia, replică ironică la adresa lui Cezar ionașcu! Vedeta a stârnit hohote de râs

Delia a fost mereu asumată în afirmații și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Ei bine, se pare că publicul nu a „digerat” prea bine ultimele sale afirmații, iar de acolo, până la un întreg scandal, a mai fost un singur. Femeile, dar și bărbații, deopotrivă, s-au revoltat împotriva deciziei artistei de a nu face copii.

Delia nu a aruncat afirmația în spațiul public fără să o justifice. Artista a explicat cu subiect și predicat că nu simte deloc că este făcută să fie mamă. În plus, sunt atâtea femei care fac copii și deja suntem prea mulți pentru această planetă. Oricât de pertinentă ar fi explicația ei, tot s-au găsit voci care să o pună la zid pentru cele spuse.

Mihai Bendeac și Ilona, mesaj pentru Delia. Cum au reacționat cei doi când au aflat că Delia nu vrea copii
Social Media

Delia are alte priorități în viață

În special bărbații sunt cei care s-au atacat în online. Aceștia sunt de părere că o femeie care nu vrea să facă copii, nu este o femeie demnă pentru a întemeia o familie. Pe baza scandalului exagerat din online, Mihai Bendeac și Ilona au construit și ei un mesaj pentru Delia. Desigur, nu a lipsit nici stilul lor umoristic.

Ilona și Mihai sunt de partea artistei și cred că orice alegere asumată trebuie respectată. În plus, sunt atâtea probleme în această lume, încât faptul că Delia nu vrea să facă copii nu afectează deloc mersul firesc al lucrurilor. Tot în apărarea Deliei a sărit și Dan Teodorescu de la Taxi. Artistul nu are nici el copii și a simțit nevoia să pună la punct pe cei care promovează legea nescrisă a devenirii mamă.

„Îi doresc multă sănătate, baftă și să facă un copil că o ajut eu cu el. Dacă îl face, succes îi doresc și multă baftă. Să se pună pe treabă că e târziu!”, a spus Ilona, ironică.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.