Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară și multă și-ar dori să obțină un interviu cu el. Juratul de la iUmor este foarte selectiv în ceea ce privește persoanele cu care acceptă să poarte genul acesta de discuții. Și pe Cătălin Măruță l-a refuzat inițial și chiar l-a acuzat de hărțuire, dar a cedat și până la urmă au filmat mult așteptatul podcast.

Bendeac și Măruță, discuție de senzație

Mihai Bendeac și-a exprimat, la un moment, părerea despre Andra. Spre surprinderea tuturor, el are o părere foarte bună despre partenera de viață a prezentatorului pe care o consideră un mare artist al României și consideră că oamenii se vor raporta la ei, peste 40 de ani sau de 50 de ani, la ea ca la Maria Tănase.

Aceeași părere o are și despre Delia, dar și despre Loredana Groza, pe care le consideră unele dintre cele mai mari și bune voci ale României. După acest podcast, actorul a spus că este ultimul interviu de genul acesta pe care îl dă, pentru cel puțin cinci ani de acum înainte.

Mihai Bendeac: Andra este un mare artist al României și consider că oamenii, peste 40 de ani, 50 de ani sau poate chiar 100 de ani, se vor raporta la Andra așa cum se raportează astăzi la Maria Tănase. Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut România vreodată.

Cătălin Măruță: Îți mulțumesc mult de tot!

Mihai Bendeac: Cu mare dragoste! Este pură sinceritate.

Cătălin Măruță: N-o să se supere Delia pe tine?

Mihai Bendeac: Și Delia intră în aceeași paradigmă”, a fost discuția dintre cei doi.