Mihai Bendeac nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai mediatizați artiști. Are mereu vorbele la el și știe foarte bine când și cum să dea replica.

Pe lângă faptul că este foarte talentat în ceea ce face, Bendeac are și foarte multe admiratoare. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 37 de ani, se pare că Mihai nu-și face prea multe probleme în ceea ce privește planul sentimental.

Pe de altă parte, Mihai Bendeac are anumite fantezii mai ”speciale” și nici nu se teme să le spună tuturor, chiar pe rețelele de socializare. Cu o doză nemăsurată de sinceritate, Bendeac recunoaște faptul că este foarte atras de picioarele femeilor.

Mihai Bendeac este recunoscut pentru faptul că niciodată nu se ascunde după degete atunci când vine vorba de viața sa privată și, mai presus de acest lucru, își asumă orice fantezie fie ea comună, ori fie mai exotică.

În ciuda faptului că are 37 de ani, Bendeac nu a reușit să aibă o femeie aproape. Toate relațiile sale de până acum s-au dovedit a fi eșuate.

La un moment dat, Mihai Bendeac a postat un mesaj pe rețelele de socializare în legătură cu fanteziile sale, dar și despre greutatea femeilor. El este de părere că nu greutatea este un aspect definitoriu la o femeie și că cel mai important lucru este ca acestea să se simtă bine în pielea lor.

„Mai nou, există moda cu spațiul dintre coapse. Băi… Sunt femei cărora le stă bine și femei care arată ca niște rațe cu spațiul ăla..
La fel și cu greutatea… Depinde.. Mie, de exemplu, Adele mi se pare foarte HOT. În același timp, și Miley Cyrus e foarte sexy.
Există tipe cărora le stă bine cu buze mari și femei fermecătoare cu buze subțiri”
, a scris Mihai Bendeac, acum ceva timp, pe Facebookul său.

Mihai Bendeac și-a dezvăluit fanteziile! Fanii au rămas uimiți de plăcerile actorului: „Fiecare bărbat are nebunia lui”

Mihai Bendeac este foarte atras de picioarele femeilor

Mihai Bendeac recunoaște faptul că una din slăbiciunile sale sunt picioarelor doamnelor și domnișoarelor. Spre deosebire de alți bărbați care apreciază niște forme extrem de voluptoase, Bendeac iese din această mulțime și spune că vede în picioare o parte extrem de atrăgătoare la femei.

„Și hai să vă dau exemplul suprem. Mie îmi plac picioarele. Se numește foot fetish. Există foarte mulți bărbați cu pasiunea asta. Ei… Noi știm că tipele înalte și slabe nu au, în general, o labă a piciorului prea drăguță. Și mai știm că tipele mai plinuțe, cu forme voluptoase sau cele scunde, minione (mai ales brunete), stau cel mai bine la capitolul asta.
La fel, fiecare bărbat are nebunia lui.
Fiți voi! Iubiți-vă și acceptați-vă așa cum sunteți! Veți avea maaaari surprize!
O seară bună!
PS – Și fiindcă vorbeam de foot fetish.. Băi, ca un pasionat în domeniu, vă recomand ceva. NICIODATĂ pedichiură french!!! Arătați ca niște struți!!!”, a mai scris Bendeac pe pagina sa de Facebook, la un moment dat.