Mihai Bendeac este ca o carte plină de secrete. Actorul a fost din totdeauna o prezență destul de rară în emisiunile tv și nu i-a plăcut niciodată să își pună viața pe tavă. Mihai a preferat ca arta lui să vorbească de fiecare dată pentru el și a avut și motive să facă asta.

Mihai Bendeac, în mijlocul unui scandal cu Dan Bittman

Mihai Bendeac a revenit la sentimente mai bune față de prezentatorul de la PRO TV. Timpul a trecut și se pare că cei doi au îngropat securea războiului. Măruță a revenit cu sezon nou de podcasturi, iar începutul este mai promițător ca niciodată. Mihai Bendeac a cedat insistențelor lui Cătălin și au stat de vorbă mai bine de două ore jumătate. Mihai Bendeac a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de către Măruță.

Mihai Bendeac l-a făcut praf pe Dan Bittman. ”Dovadă de imbelicitate”

”Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate. În momentul în care te confrunți cu o problemă globală. Tu spui nu am încredere în conducătorii mei; există o țară pe care să o respecți? Mie îmi plac țările nordice. Ce au făcut ăia? I-au îndrumat să se vaccineze. Înseamnă că eu am rămas în istorie ca acel cretin care a spus treaba asta. Peste 20 de ani Șoșoacă, împreună cu Bittman și cu Mugur Mihăiescu o să se ducă în Danemarca; unde nu o să mai fie niciun om și o să-și cumpere casă acolo”., a spus Mihai Bendeac.

Dan Bittman nu s-a abținut și i-a dat replica actorului.

Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mult”, a spus Dan Bittman în contra replică pentru Mihai Bendeac.