Mihai Bendeac a vorbit deschis cu fanii despre acest subiect sensibil.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori ai noii generații. Deși s-a retras de pe micul ecran, asta nu înseamnă că fanii nu mai sunt la curent cu ceea ce face. Mihai este destul de activ pe rețelele sociale, în special, pe Instagram, acolo unde a și vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte. 

Mihai Bendeac are o comunitate impresionantă de fani în online. De cele mai multe ori, acesta se simte confortabil să se confeze urmăritorilor lui, fără a fi o ocazie specială. Așa s-a întâmplat și acum, când a povestit că a fost la un pas de a nu se mai naște. Iar asta pentru că mama lui a avut de gând să facă avort.

Marele actor și mama lui au o relație specială și se iubesc foarte mult. Mama lui Mihai a fost mereu alături de el și îl susține în continuare în tot ceea ce vrea să facă. În urmă cu mai bine de un an, cei doi au lansat prima lor carte în colaborare și fanii speră că nu va fi și ultima. În paginile cărții, cei doi au povestit cele mai importante întâmplări care le-au marcat viața.

Mihai Bendeac îi datorează viața unui medic. Actorul, la un pas să fie avortat de către mama sa
Arhivă presă

Mihai Bendeac știe povestea avortului de la mama lui

Mihai Bendeac se pare că mai are mici povestiri pe care ar trebui să le aștearnă pe foaie de hârtie. Însă, până când va veni acel moment, s-a rezumat la mediul online. În timp ce se plimba prin Capitală, Mihai a ajuns în zona policlinicii care îi trezește mereu amintiri.

Mai exact, acela este locul în care mama lui a fost la control și a aflat că este însărcinată cu el. Din păcate, în acel moment, instinctul ei de tânără a fost să facă avort. Din fericire pentru Mihai, medicul care a consultat-o pe mama lui a sfătuit-o să nu renunțe la sarcină.

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.