Mihai Bendeac se mândrește cu o popularitate mare în mediul online. Este celebru, chipeș și mai ales… burlac. Tinerele roiesc în jurul lui. Cu toate acestea, actorul este tot singur. Este împlinit din punct de vedere profesional, însă nu putem spune același lucru și despre planul personal. De-a lungul timpului, actorul a avut relații amoroase cu femei foarte frumoase, însă niciuna dintre acestea nu au rămas alături de comediant.

În altă ordine de idei, nu cu mult timp în urmă, Bendeac le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe rețelele de socializare postând o fotografie cu el de pe vremurile în care era doar un puști. Pe vremea aceea încă nu făcuse cunoștință cu ceea ce înseamnă succesul și popularitatea.

Mihai Bendeac este carismatic, talentat și are un simț al umorului foarte dezvoltat. Cu toate acestea, el nu are nicio parteneră de viață alături. Talentul său l-a determinat să devină unul dintre cei mai buni actori din România, iar publicul îi apreciază munca la superlativ.

Mihai Bendeac, fotografie neașteptată din anii tinereții

Mihai Bendeac nu s-a schimbat prea mult! Imaginea postată de actor face cât o mie de cuvinte. Se poate observa același șarm și același lipici la domnișoare. Fotografia cu pricina îl plasează pe Bendeac lângă o tânără.

După cum se vede, aceasta i-a ”strecurat” mâna după gât în timp ce se ținea de mână cu un alt băiat aflat tot lângă ea. Încurcate mai sunt căile domnului chiar și în anii tinereții!

Fanii nu au putut să nu remarce faptul că Bendeac nu s-a schimbat prea mult de atunci nici măcar în ceea ce privește stilul vestimentar.

Postarea nu putea fi trecută cu vederea de Bendeac, așa că a făcut haz de domnișoara din imagine care părea extrem de nehotărâtă. Fanii au reacționat imediat . Astfel că aceștia au venit la înaintare cu fel și fel de ”ipoteze” care să justifice gestul domnișoarei din imagine. Actorul a postat întrebarea: „Cum e?”

Mihai Bendeac, fotografie din tinerețe! Actorul nu s-a schimbat deloc / FOTO

„Mi se pare mie sau băiatul din dreapta l-a lăsat fără domnișoare? / Mamă, mulți nu au observat că te țineai cu domnișoara de gât și ea cu ăla de mână / Veche. Se practică și în ziua de azi”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Facebook.