Mihai Bendeac și-a propus să nu se mai îndrăgostească niciodată și nici nu are planuri de căsătorie, pentru că îi place viața sa așa cum este și, cel mai probabil, nici nu își dorește să sufere așa cum s-a întâmplat în trecut. Actorul este extrem de sincer când vine vorba despre el și despre viața sa personală și deși nu i-a fost deloc ușor, acesta vorbește mereu cu mare drag chiar și despre fostele sale iubiri.

Mihai Bendeac: „Eram îndrăgostit în secret”

Zilele acestea, tot el a spus că la un moment dat a iubit-o din tot sufletul lui pe Celia, care deși nu a fost prima lui iubire, a avut un loc important în viața sa. Se pare că tot din partea sa, juratul de la iUmor a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste, după ce ai au decis că este vremea să o ia oe drumuri diferite. Artista i-a scris fostului său iubit o piesă, despre care el crede că este cea mai frumoasă piesă de dragoste pe care a ascultat-o vreodată.

Când s-a îndrăgostit prima dată era doar un copil și ținea la fata respectivă, chiar dacă ea era într-o relație. Se pare că Mihai Bendeac a vorbit cu ea pe ascuns, fără ca partenerul ei de viață să nu bănuiască absolut nimic. În plus, el a povestit că Mirela, persoana de care se îndrăgostise, a mers într-o noapte la el, dar nu au făcut absolut nimic, pentru că pe atunci nu era atât de curajos pe cât este în clipa de față.

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre prima iubire: "A venit într-o noapte la mine și..."

„Eram îndrăgostit în secret de această fată, Mirela Horvat, care era iubita lui Florin Filipescu din păcate, dar Florin nu știe că ea uneori mai vorbea noaptea cu mine la telefon. A venit într-o noapte la mine și nu am făcut nimic. Cât de prost eram!”, a declarat Mihai Bendeac.