Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu sunt prieteni apropiați.

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu sunt colegi la Teatrul de Comedie și îi leagă o prietenie strânsă. Ieri, concurenta de la „Te cunosc de undeva” a împlinit 32 de ani, iar actorul i-a făcut o urare de cinste, la care nu s-ar fi așteptat. 

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani și de bucură de tot ce i-a oferit viața până în prezent. Aceasta are o prietenie strânsă cu Mihai Bendeac, care i-a făcut o urare inedită. Actrița nu s-a supărat de cele citite, semn că i-a înțeles umorul juratului.

„E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tâmpite despre profilul ei de pe publi24 și alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… 😏 Te iubesc, fa! La mulți ani.”, a scris Mihai Bendeac pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Pentru ca umorul să fie dus la un at nivel, Mihai Bendeac i-a făcut și un cadou la fel de frumos ca și urarea. Actorul i-a spus Ilonei că va pleca din oraș și nu se vor vedea de ziua ei. Astfel, o zi fără Mihai Bendeac poate fi considerată un cadou excelenent.

În stilul său caracteristic, actorul a spus ce cadou i-a pregătit colegei sale. Mihai a anunțat-o pe Ilona Brezoianu că nu se vor vedea deloc în ziua respectivă. ,,Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou.”, i-a transmis actorul prietenei sale, Ilona.

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac s-au împrietenit după ce au jucat împreună

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac au o relație de prietenie specială. Cei doi se înțeleg foarte bine și își petrec timpul împreună, iar totul a pornit de la o piesă de teatru. Actorii s-au întâlnit pe scena teatrului, unde au jucat „Doi pe o bancă.”

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa «Doi pe o bancă». Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc.”, a spus Ilona Brezoianu în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.