Mihai Bendeac este un tip care se ține mereu de cuvânt și face tot ceea ce promite. Cum de la orice regulă există și excepții, Mihai Bendeac a ajuns chiar la podcastul lui Măruță. Fanii actorului au fost surprinși să îl vadă acolo, având în vedere că acum câteva luni se simțea hărțuit de prezentatorul de la PRO TV.

Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță nu sunt tocmai în cele mai bune relații. Încă de când a început să realizeze podcasturi, Măruță a vrut să-l invite pe Bendeac la masa discuțiilor. Actorul nu s-a lăsat convins prea ușor și insistențele lui Măruță au început să i se pară deja hărțuiri.

”M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare și așa mai departe și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, spunea Mihai Bendeac pe Instagram acum câteva luni.

Actorul a ajuns la podcastul prezentatorului de la PRO TV

Timpul a trecut și se pare că cei doi au îngropat securea războiului. Măruță a revenit cu sezon nou de podcasturi, iar începutul este mai promițător ca niciodată. Mihai Bendeac a cedat insistențelor lui Cătălin și au stat de vorbă mai bine de două ore jumătate. Podcastul încă nu a fost publicat, dar are toate șansele să ajungă în trending.

”Da. Aceasta fotografie a fost realizata acolo unde banuiti. Al doilea si ultimul podcast la care am de gand sa merg. De ce am facut-o? Din ambitie. Ce s-a intamplat? Am baut prea mult in cele 3 ore si am spus multe lucruri pe care vreo ramasita din creierul meu sa le filtreze. Regret? Nu stiu…”, a scris Mihai pe Facebook.