Tatăl lui Mihai Bendeac și-ar fi dorit ca fiul său să aibă o meserie mult mai bănoasă.

În cartea sa, „Jurnalul unui burlac”, devenită celebră încă de la momentul lansării, Mihai Bendeac a povestit o întâmplare legată de tatăl său. Bărbatul nu și-a dorit ca fiul său să urmeze o carieră în teatru, motiv pentru care l-a avertizat pe acesta.

Mihai Bendeac a mărturisit cum la vârsta de 16 ani în timp ce se afla în camera sa și scria scheciuri de televiziune, tatăl său l-a chemat pentru a-i arăta un reportaj difuzat la TVR 2. În acel material se vorbea despre salariile mici pe care le încasează actorii.

Mihai Bendeac: „Încerca să mă convingă să renunț..”

Sursa: Social media

„Tata m-a chemat să văd reportajul respectiv, spunându-mi: «Asta vrei tu să trăiești?!». Iubindu-mă enorm, el încerca să mă convingă să renunț la ceea îmi propusesem, pentru că în ceea ce își proiecta mintal legat de viitorul meu. Dragostea îl împingea spre o gândire pragmatică…” scrie Mihai Bendeac în cartea sa intitulată „Jurnalul unui burlac”, potrivit Impact.

Mihai Bendeac a avut o revelație într-o noapte, la vârsta de 14 ani, iar de atunci știe că menirea sa în viață este de a fi actor. Totul s-a întâmplat într-un moment total neașteptat. În momentul în care a realizat că actoria este drumul pe care dorește să-l urmeze, Mihai Bendeac se afla la baie.

„Revelația pe care am conștientizat-o s-a produs într-o noapte, la 14 ani, când m-am trezit și… m-am dus să fac pipi. În timp ce făceam pipi, mi-am dat seama ce urma să fac cu existența mea. (râde).

 Știu că, în general, oamenii au momente revelatoare când se află pe munți, la câmpie, în locuri cu peisaje superbe, văd un apus… Eu făceam pipi și nu pot să eludez faptul că atunci am avut revelația vieții mele.” a declarat în trecut actorul Mihai Bendeac în cadrul unui interviu pentru Viva!

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.