Mihai Bendeac a promis că podcastul lui Măruță va fi ultima apariție de acest gen în care să se confeseze fanilor și să vorbească deschis despre viață lui. Totuși, actorul a stat mai mult pe gânduri și și-a amintit că ar mai face o excepție pentru cineva și anume, pentru Denise Rifai. Actorul este efectiv cucerit de ea și i-a pus o mulțime de condiții dacă vrea să apară la ”40 de întrebări” pe Kanal D.

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai

Mihai Bendeac a fost primul invitat al lui Măruță din cel de-al doilea sezon de podcasturi. Acesta a tatonat mult terenul, dar a meritat din plin. Videoclipul a ajuns instant în trending, iar declarațiile lui Mihai Bendeac sunt efectiv savuroase. Nu mulți știau că acesta are o pasiune, chiar fantezii sexuale cu Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Mihai a complimentat-o excesiv pe această și nu s-a abținut deloc din declarații la adresa ei.

”Mama, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mai mult, Mihai își dorește să ajungă la ea în emisiune, dar cu anumite condiții. Mihai Bendeac a spus în podcastul lui Măruță că și-a fpcut curaj și a vorbit cu Denise. Actorul pare mai decis ca niciodată să ajungă la Kanal D în emisiune.

”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac.