Mihai Albu nu o iartă deloc pe Iulia Albu, pentru tot ce a făcut în trecut și pentru tot ce a declarat despre el. Se pare că războiul dintre cei doi este încă în floare. Totul a început, după ce în ultimele două luni, Iulia Albu i-a interzis bărbatului să își vadă fiica. Acest lucru l-a scos din sărite pe Mihai Albu, care a declarat că data viitoare va apela la poliție.

De ce Mihai Albu nu o iartă pe fosta lui soție?

Se pare că bărbatul nu a mai putut să ia legătura cu fiica lui, Mikaela, pentru cu Iulia i-ar fi blocat numărul de telefon. Mai mult de atât, i-a interzis să vină la ele acasă, pentru a petrece timp cu ea. on. Din păcate. Mihai Albu suferă foarte mult că nu este lăsat să o vadă pe Mikaela. Creatorul a spus extrem de sigur pe el că data viitoare va recurge la alte metode.

Se pare că Iulia Albu i-ar fi spus fiicei lor că tatăl ei este un pericol pentru ea, că este infectat. Mika a asimilat rapid informațiile și și-a criticat tatăl, pentru că merge la ea, după ce întâlnește cu angajații lui. Toate acestea s-au întâmplat, chiar dacă Mihai Albu nu a intrat în contact cu niciun angajat.

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite”, a declarat Mihai Albu pentru Cancan.

Ce a mai declarat creatorul?

„I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo. Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Eu am weekend-urile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția”, a mai declarat Mihai Albu.