Mihai Albu a ajuns în ultimele luni în atenția presei modene dar și a internauților . Totul după ce  acesta a început să facă dezvauiri  legate de fosta lui soție. Creatorul se lupta cu fosta lui soție despre care susține că îi interzice să își vădă copilul. În replică Iulia Albu declara că designerul nu vrea decât să câștige din nou notorietate.

Mihai Albu a intrat cu poliția să își vădă fetița

Mihai Albu a povestit ieri ultima scenă pe care a fost nevoit să o trăiască susține el. Fostul soț al iuliei a mărturisit pe pagină să de Facebook că a fost nevoit să apeleze la autorități pentru a o vedea pe Mikaela. Creatorul susține că Iulia nu respectă vizitele pe care el le-a obținut prin hotărâre judecătorească. ihai susține că fosta lui soție i-a interzis fetiței inclusiv pe timpul izolării să vorbească cu tatăl ei.

 

„Din câte m-am interesat și am vorbit cu avocatul meu și cu Protecția Copilului, cu direcțiile care se ocupă de toate aceste situațîi, aș fi avut dreptul să mă văd cu fetița mea și să o iau în weekendurile mele. Bineînțeles, luând toate măsurile de distanțare, de protecție, de spălat pe mâini, de igienă și absolut tot.” a declarat designerul.

Mai mult, creatorul de pantofi mărturisește că Iulia i-a motivat Mikaelei că tatăl ei ar fi un posibil pericol în ceea ce privește coronavirusul.

”Însă, fosta soție i-a spus copilului meu că eu sunt un adevărat pericol pentru că mă duc la serviciu. În acest fel mă expun îmbolnăvirii. M-am dus la serviciu, dar cu protecție, cu mască, cu mănuși. Nu au venit cliențîi la mine la atelier, absolut nimeni nu a intrat la mine în atelier”, a mai adăugat Mihai Albu.

Mihai Albu in razboi cu mama copilului lui

Designerul nu plătește pensia alimentară?

Mihai Albu susține că mama copilului lui îl acuză că nu plătește pensia alimentară. În replică designerul susține că este la zi cu această plata lunară.

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, că toți oamenii de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părințîi sunt sau nu mai sunt împreună.” a mai spus Mihai Albu.