Vedeta a ales o destinație neobișnuită pentru vacanță.

Mihaela Tatu și-a suprins fanii cu alegerea făcută în materie de excursii. În timp ce multe dintre vedetele de la noi optează pentru a vizita destinații exotice și a se bucura de mare și plajă, vedeta a ales diferit. Fosta prezentatoare de „3x femeie” a plecat în Peru, pentru a parcurge un circuit anevoios și mai ales periculos. Totul face parte dintr-o călătorie spirituală în care Mihaela a dorit să își testeze limitele personale.

A parcurs Machu Picchu

Cu siguranță nu mulți dintre turiști aleg să aibă o astfel de experiență. Mihaela Tatu se numără printre vedetele din România care au parcurs pe jos unul dintre cele mai anevoioase trasee din lume. Fosta prezentatoare și-a dorit să ajungă în vârful versantului, pe jos, după mai bine de 40 de kilometri dificili.Munții Anzi sau Anzii Peruani oferă o priveliște în care spectacolul naturii îți taie răsuflarea. Pentru o astfel de imagine, cei curajoși îndrăznesc imposibilul și urcă la o altitudine mare.

Mihaela Tatu și-a programat în detaliu această excursie. Vedeta a ales un circuit care i-a permis să exploreze frumusețile locului, dar să observe și civilizația de acolo.Fosta prezentatoare a ajuns inclusiv pe malul lacului Titicaca. Acesta este situat la o altitudine de peste 3800 de m, deținând și recordul mondial pentru cea mai înaltă cale navigabilă din lume.

Sursa foto: Instagram

Vedeta a interacționat inclusiv cu peruanii locului, popor de care a cărei ospitalitate s-a dovedit foarte încântată.Monica Tatoiu a postat pe Instagram imaginile din călătoria în Peru. Fanii i-au transmis numeroase complimente pentru imaginea ei, dar și pentru curaj. De altfel, în comentarii, fosta prezentatoare a fost întrebată și dacă se va întoarce pe micul ecran.

A devenit speaker motivational

Mihaela Tatu s-a retras de ani buni din televiziune și a pășit pe un drum total nou. Vedeta a devenit speaker motivațional, încurajându-i pe cei aflați în nevoie spre noi orizonturi în viață.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.