Mihaela Rădulescu, cunoscuta prezentatoare trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner de aproximativ 8 ani. Viața ei s-a schimbat de când este într-o  relație cu austriacul, întrucât stilul acestora este diferit de cel dinainte să formeze un cuplu.

Se pare că vedeta a renunțat la mai multe lucruri de când este alături de bogatul austriac. Deși situația lor financiară se spune că este extrem de înstărită, focoasa brunetă nu mai apelează acum la rochii de gală și accesorii de mii de euro.

Mihaela Rădulescu și-a schimbat stilul vestimentar

Dacă înainte obișnuia să își facă apariția la Tv în ținute extravagante și rochii unicat, acum Mihaela optează pentru ținute mai simple. De când l-a cunoscut pe Felix, renumit pentru practicarea sporturilor extreme, aceasta se îmbracă lejer și abordează mai multe echipamente sportive de tot felul.

„Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive.

A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta.M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală. Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva.

Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg. Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă” , a mărturisit Mihaela pentru ciao.ro

Mihaela Rădulescu și-a schimbat stilul de viață de când are o relație cu Felix. Vedeta nu mai investește în rochii de gală și accesorii scumpe
social media

Mihaela Rădulescu a renunțat la accesorii scumpe și rochii elegante

Felix, partenerul Mihaelei este un bogat austriac care practică parașutismul. Nu mai este un secret că cel care a cucerit-o pe frumoasa prezentatoare a sărit cu parașuta de la 39.000 de metri în stratosferă. Se pare că vedeta încearcă să se dea mai mult după stilul de viață al bărbatului, încercând să-i reprezinte imaginea.

Acum, Mihaela apelează la ținute sport, cum ar fi bocancii, teneșii și mai rar pantofi eleganți, genți fastuoase și rochii de gală. De asemenea, de când aceasta trăiește altături de austriac, multe branduri de înaltă clasă îi aranjează outfit-urile vedetei pe gratis.