Ca orice persoană publică, Mihaela Rădulescu are oameni care o susțin și care o apreciază, dar și oameni care nu fac altceva decât să îi analizeze fiecare mișcare și să o critice la orice pas. Dacă până acum nu punea la suflet vorbele răutăcioase, acum vedeta a decis să ia atitudine în acest sens și le-a venit de hac haterilor ei de pe rețelele sociale.

Mihaela Rădulescu s-a enervat la culme

După toate acestea, frumoasa vedetă a luat o decizie pe care se pare că nimeni nu i-o va putea schimba și anume să le dea block celor care nu o suportă în niciun fel, pentru ca aceștia să nu îi mai poată urmări activitatea pe rețelele sociale, așa cum o făceau înainte.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje. Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună. Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț”,a explicat vedeta.

Ea este conștientă că toți colegii ei de breaslă se confruntă cu astfel de situații, dar ea nu are niciun chef să le ofere explicații, așa că a ales calea cea mai ușoară și anume să îi elimine, pentru a rămâne acolo doar cei care merită.

„Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Vă iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și vă mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel.”, a mai zis Mihalea Rădulescu.