Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase femei ale showbiz-ului românesc. Chiar dacă a avut multe relații, nici unul dintre bărbații din viața ei nu a reușit să rămână. Recent,  o poveste interesantă din trecutul amoros al vedetei a ieșit la iveală.

Reclamă

Mihaela Rădulescu a știut mereu să își folosească la maxim calitățile cu care a fost înzestrată de la mama natură. La cei 51 de ani, prezentatoarea tv încă reușește să atragă atenția chiar și celor mai pretențioși bărbați.

Trecutul vedetei însă a stârnit mereu controverse. A fost căsătorită de două ori, ambele mariaje ajungând în final la divorț. Au urmat apoi alte relații, însă Mihaela nu a mai ajuns niciodată să își lege în mod oficial destinul de altcineva.

Reclamă

Mihaela Rădulescu i-a fost infidelă primului soț

Primul său soț, Bogdan Rădulescu a hotărât recent să povestească un detaliu din viața lor intimă. Se pare că Mihaela Rădulescu i-a fost infidelă în timpul căsniciei. Soțul a prins-o chiar în fapt, în timp ce se afla în pat cu amantul său.

Mihaela Rădulescu, făcută de râs de primul soț! A prins-o în pat cu amantul

Totul a început pe când Mihaela era încă în facultate. Începuse să danseze alături de o trupă condusă de Brânduşa Novac. De atunci, comportamentul ei a devenit unul foarte dubios. Nu venea în fiecare noapte acasă și în ciuda protestelor lui Bogdan, frumoasa brunetă a continuat să frecventeze aceleași cercuri.

„Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. […] Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva.”, a povestit acesta.

Din păcate, bănuielile lui au fost adevărate. Mihaela îl înșela cu un coleg de trupă de-al său. Soțul său a avut neplăcuta surpriză de a-i prinde chiar în patul lor de acasă. Era anul 1991, moment în care au și divorțat.

Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei.