Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de mai bine de șapte ani, dar se pare că niciunul dintre ei nu are de gând să se căsătorească. Vedetele se iubesc la nebunie, dar nu sunt de părere că dacă vor ajunge să facă o cununie religioasă sau să meargă împreună în fața stării civile, vor avea o relație mai frumoasă sau mai puternică.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația ei

Având în vedere relația lor de lungă durată, multă lume a ajuns să se întrebe care este adevăratul motiv pentru care cei doi îndrăgostiți nu se căsătoresc. Sinceră din fire, frumoasa prezentatoare a acordat un interviu în care a vorbit sincer despre acest subiect delicat, spunând clar de ce nu va îmbrăca rochie de mireasă.

Ei bine, Mihaela Rădulescu a mărturisit că sunt niște oameni maturi, care știu ce vor de viață, iar ei nu sunt adepți unei familii tradiționale românești. În plus, vedeta nu vrea să își facă planuri care mai apoi să nu îi iasă și să sufere, deoarece nu are nici cea mai mică idee ce îi rezervă viitorul.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mărturisit vedeta.