Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea! Așa că aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le închide gura celor care, de-a lungul timpului, i-au adus jigniri și critici. Cu toate a les să fie cât se poate de discretă și diplomată, Mihaela a lovit exact acolo unde a vrut.

Reclamă

ca orice altă vedetă care se expune în spațiul public atât în ceea ce privește viața profesională, dar și viața personală, aceasta a primit foarte multe păreri, fie ele bune, fie ele mai puțin bune. Mihaela Rădulescu nu a fost ferită de răutatea unora dintre cei care îi urmăreau activitatea, unii dintre ”fani” criticând-o chiar din orice mpotiv, cât de absurd ar fi părut. O vedetă atât de cunoscută ca ea, nu se putea să aibă doar păreri pozitive din partea fanilor.

Reclamă

Se pare că acum a venit rândul ei să spună ceea ce gândește în legătură cu oamenii care nu-și văd de viața lor și care au, de fiecare dată, de comentat la adresa ei. Mesajul a fost unul subtil, însă ideile se înțeleg de la sine, după cum se pare.

Care a fost mesajul pe care vedeta l-a postat?

”Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.
Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este recunoascătoare fanilor ei

Imediat cum s-a terminat perioada de izolare din Monte Carlo, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe rețelele de socialziare prin care le mulțumește fanilor ei pentru că i-a făcut carantina mai frumoasă.

”Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi (nr.fanii). Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea. În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotagrafiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris Mihaela Rădulescu.