Mihaela Galani, patroana brandului autohton de pantofi Gemelli Shoes, originară din Constanța, a murit brusc la doar 33 de ani. Tânăra a fost găsită inconștientă, pe 3 ianuarie.

Moartea femeii de afaceri Mihaela Galani, la doar 33 de ani, i-a șocat pe cunoscuți, chiar dacă se știa că are probleme grave de sănătate. La momentul tragediei, tânăra făcea dializă.

Mihaela Galani a murit brusc la 33 de ani. Tânăra avea probleme grave de sănătate

Se pare că tânăra de 33 de ani a făcut un transplant de rinichi în urmă cu 10 ani, iar anul trecut trebuia să fie operată din nou. Potrivit primelor informații legate de deces, antreprenoarea Mihaela Galani a murit la scurt timp după ce a fost găsită inconștientă.

Medicii au intervenit de urgență, Mihaela Galani fost transportată la spital, dar a murit după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din localitate, în urma unui stop cardio-respirator.

Tânăra se simțea rău de câteva zile

Acum, prietenii tinerei spun că aceasta se simțea rău de câteva zile, potrivit Antena 3. Tânăra a avut un frate geamăn care a murit acum 10 ani.

Tragedie fără margini în Constanța. Mihaela Galani, celebritate a orașului a murit brusc la doar 33 de ani
Replica de Constanta

Vestea morții sale a șocat pe toată lumea din oraș. Sute de mesaje de condoleanțe curgând pe site-urile de socializare. Mihaela Galani va fi înmormântată miercuri, la Constanța.

„Nu pot să cred 😢😢😢. Vorbele tale o să-mi rămână mereu întipărite în minte și în suflet!!!😥. La ultima ultima dializă împreună mi-ai dat o adevărată lecție de viață spunându-mi că oamenii din jurul tău sunt adevărații oameni bogați fiindcă au cel mai de preț lucru….și anume SĂNĂTATEA !

Mi-ai spus atunci că dacă voi pleca la drum cu omul iubit lângă mine și ne vom sprijini unul pe altul vom putea realiza orice . AI AVUT DREPTATE!!!Nu pot să-ți spun Dumnezeu să te ierte pentru că nu ar avea pentru ce ….pot să-ți spun doar drum lin printre îngeri și alături de fratele tău”, este doar unul dintre mesajele postate de cunoscuți.