După investițiile impresionante, complexul este pregătit pentru un nou sezon estival

Fosta soție a lui Cristi Borcea este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară. Mihaela Borcea deține un hotel de lux din Olimp, unde, în trecut, a fost proprietar chiar Cristi. Complex Pam Beach resort & spa Olimp a fost mereu în atracția și atenția turiștilor. Cu toate astea, prețurile hotelului sunt cât se poate de mari.

Cât costă cazarea în complexul Mihaelei Borcea

Complex Pam Beach resort & spa Olimp a fost renovat încă din anul 2012, dar recent au fost făcute mai multe reabilitări. Așadar, la hotelul de trei stele, prețurile pornesc de la 200 de lei pentru o cameră dublă și pot varia până la 485 de lei pentru un apartament cu două camere.

„Mergeți, vă rog, la Mamaia să vedeți ce prețuri sunt!! Este un hotel de 3 stele renovat complet!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Mihaela Borcea se poate lăuda cu un hotel de lux de toată frumusețea, pe o plajă din România. Prețurile sunt colosale pentru o cazare în complexul afaceristei
Facebook

Fosta soție a patronului de la Dinamo s-a ocupat personal de modernizarea hotelului

Afacerista a reușit să obțină de la Primăria Municipiului Mangalia o autorizație de construire pentru modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier. Între timp, construcția s-a transformat total, are vestiare și grupuri sanitare noi, o parcare exterioară și o piscină cu bar. Hotelul dispune de 12 apartamente, 12 camere triple și 186 de camere duble.

Totuși, în decorarea acestuia, a fost implicată și actuala soție a afaceristului, Valentina Pelinel. Ea a declarat că împreună cu soțul și cei trei copii vor sta în stațiunea Olimp pe tot parcursul sezonului estival pentru a se ocupa de afacere. Actuala doamnă Borcea a mărturisit că vor veni în vacanță și copiii soțului din Statele Unite ale Americii.

Soții Borcea sunt împreună de opt ani, iar pe lângă cei șase copii din căsătoriile anterioare, alături de Valentina Pelinel, Cristi are trei copiii, un băiețel de șase ani și două fetițe gemene în vârstă de trei ani.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii