„Teambuilding” este cel mai bun film din ultimii 30 de ani.

Fără doar și poate, după o perioadă lungă de pandemie, oamenii au simțit nevoia să meargă la cinema și să „devoreze” o comedie bună. „Teambuilding” este una dintre producțiile românești despre care vorbește toată lumea. Deși au trecut aproape 6 luni de la lansare, filmul cu Micutzu și BRomania încă mai agită apele.

Micutzu este unul dintre comedianții din România care și-a dorit mai mult de la cariera sa. În ciuda faptului că  putea să rămână doar pe scenele stand up-ului, acesta a decis să revoluționeze conceptul de „comedie” în România. Și a reușit. Împreună cu echipa potrivită, Cosmin Nedelcul a adus pe micile și pe marile ecrane cea mai bună producție din ultimele trei decenii.

Succesul „Teambuilding” a fost ușor de anticipat. Distribuția uimitoare, promovarea ca la carte și sutele de ore pe platourile de filmare au vorbit de la sine. Încă din primele zile de la lansarea în cinematografe, filmul a bifat cifre record. Și, așa cum au promis, Micutzu și BRomania au adus comedia și pe Netflix. De aici și până la un întreg val de ură a mai fost un singur pas.

Micutzu, copleșit de valul de ură primit după „Teambuilding”. „Nu mi-am propus să educ oamenii”
Arhivă presă

Micutzu este dezamăgit de reacția publicului

Odată pus la dispoziția fanilor pe platforma de streaming, părerile au început să fie diverse. Ceea ce era total de așteptat. Însă, ce i-a luat prin surprindere pe Micutzu și pe colegii lui au fost comentariile răutăcioase și replicile amenințătoare.

În toată această perioadă, aproape că nu a fost zi în care Cosmin Nedelcu să nu încaseze vreo jignire sau să nu primească vreo amenințare cu moartea. Actorului i se pare extrem de tristă această atitudine caracteristică oamenilor care nu vor evolueze. Din fericire, asta nu îl va împiedica să nu mai facă și alte filme la fel sau poate chiar mai bune. Însă, pentru toți cei care împrăștie ură, a avut un mesaj ferm.

„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori. De fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului.

Vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final. Oamenii aceștia există. Dar nu înțeleg cum s-a ajuns de la oameni care râd, la mesaje în care mi se cere să mor”, a spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.