Zilele trecute, Micutzu a fost implicat într-un scandal de zile mari, În București, după ce iubita lui a fost agresată de un bărbat care se pare că nu îi plăcea deloc. În momentul în care a simțit că persoana iubită este în pericol, comediantul nu s-a mai putut abține și a luat atitudine.

Micutzu a venit cu explicații

Într-un vlog pe care l-a postat recent, el a explicat cu subiect și predicat cum au stat lucrurile, pentru ca toată lumea să înțeleagă și a postat și o filmare, pentru ca oamenii să vadă adevărul și să nu îl mai judece sau să transmită informații false pe internet.

”Mergeam pe Calea Victoriei, eu mergeam mai în față, în spatele meu era iubita mea și prietenul meu pictor, cum mergeam și mă îndreptam către un club pe dreapta era o terasă de unde m-a salutat o domnișoară, iar la câteva secunde băiatul care mă înjură a început să facă niște miștouri de ”bun simț”, după i-am arătat un deget… am traversat spre club, a început să mă înjure din spate. N-am mai putut să mai înghit, am lăsat pungile cu cadouri, le-am lăsat pe stradă, pe trotuar ca să mă întorc și să-i explic că nu e ok”,a povestit Micutzu, pe YouTube.

Cearta a degenerat în clipa în care el a vrut să îi spună acelui om că modul în care procedează nu este unul corect și, de asemenea, după ce i-a arătat un semn obscen.

”De la masă un băiat s-a ridicat și s-a pus în fața mea într-un mod total agresiv, eu n-am reacționat agresiv, el o împinge pe iubita mea, eu i-am spus că dacă mai pui mâna pe ea, băiatul înainte să ia mâna și să o împingă îi dă o flegmă pe mână, am văzut negru și am reacționat”,a mai zis el.