De curând, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți. Micuțul Luca Tiago a venit pe lume în urmă cu cinci luni. Cei doi își dedică majoritatea timpului bebelușului, iar acesta le dă câteva bătăi de cap. Cu ce probleme se confruntă cei doi?

Pe lângă „job-ul” de părinți atât Gabriela Prisăcariu, cât și Dani Oțil se ocupă și de viața profesională. Cei doi încearcă să facă toate lucrurile așa cum trebuie, însă micuțul Luca Tiago pare că le pune bețe în roate. Atunci când vine vorba de odihnă Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au parte de prea multă. Bebelușul încă doarme cu ei în același pat, iar pe parcursul nopții se trezește din două în două ore.

Gabriela Prisăcariu se află acum în etapa în care încearcă să îi formeze acestuia un program de somn mai bun. Însă pare că mai e mult de muncit până la rezultatul dorit.

„Am primit multe mesaje în care mă întrebați cum am reușit să îl pun pe bebe în pătuț. Nici eu nu știu cum mi-a ieșit. Cred că am avut noroc. Oricum 2 zile îmi iese, o zi nu. Ce-i drept astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru

El noaptea încă doarme cu noi în pat, din simplu motiv pentru că îmi este mie comod să îl alăptez. Și așa mă trezesc de multe ori noaptea. Mănâncă din 2 în 2 ore. Dacă ar mai fi să mă și ridic, să mă duc în altă cameră… Nu! cât timp îl alăptez o să doarmă cu noi în pat și îmi și place. Este atât de mic și să îi simt mirosul, e atât de drăgălaș. (…) Sunt sigură că nu o să mai am momentele astea așa că mă bucur de el cât pot eu de mult”, le-a spus Gabriela Prisăcariu, urmăritorilor din mediul online.

Micuțul Luca Tiago îi dă bătăi de cap Gabrielei Prisăcariu! Cu ce probleme se confruntă proaspăta mămică
Social media

 Gabriela Prisăcariu, probleme cu micuțul Luca Tiago

Pe lângă problemele cu somnul, Gabriela Prisăcariu a mai întâmpinat câteva greutăți în ceea ce privește alimentația micuțului. Acesta încă îl alăptează, însă de curând a introdus și lapte praf, la recomandarea medicului. Se pare că bebelușul vomita aproape tot ce mânca și nu reușea să crească în greutate, așa că proaspăta mămică a luat imediat măsuri.

„Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să îi dau și formulă în completare. Am schimbat, suntem la a 3-a formula. (…) Și ce-i drept este mai liniștit. (…) Totul a fost doar la sfatul medicului”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.