Deși petrece timpul cu ambii părinți, se pare că micuța Sofia îi simte lipsa lui Victor Slav. Fiica Biancăi Drăgușanu și-ar dori să locuiască alături de ambii părinți. Blondina a fost luată prin surprindere de dorința celei mici. Cum a reacționat Bianca Drăgușanu?

Fiica Biancăi Drăgușanu a ajuns la etapa în care dințișorii au început să cadă. Așa că, vedeta i-a povestit celei mici despre Zâna Măseluță și i-a spus că trebuie să își pună o dorință. După ce a analizat bine situația, Sofia i-a spus mamei sale care este cea mai mare dorință a ei.

Se pare că lucrul pe care Sofia și-l dorește cel mai mult este să locuiască alături de ambii părinți. Fetița i-a spus Biancă Drăgușanu că ar vrea ca Victor Slav să se mute alături de ele, chiar măcar și pentru câteva zile. Vedeta a fost luată prin surprindere de dorința Sofiei, a evitat subiectul și a încercat să afle ce alte dorințe mai are fiica ei, unele care se pot îndeplini.

Sofia: Vreau ca tati să locuiască cu noi.

Bianca Drăgușanu: Asta e dorința ta?

Sofia: Da, să locuiască tati cu noi. Poate să se mute câteva zile la noi.

Bianca Drăgușanu: I-auzi ce dorință. Asta e singura ta dorință, i-a mai gândește-te.

Micuța Sofia a luat-o prin surprindere pe Bianca Drăgușanu! „Vreau ca tati să locuiască cu noi”. Cum a reacționat vedeta
Instagram

Bianca Drăgușanu, Crăciun alături de fiica sa

În acest an, Bianca Drăgușanu și Sofia au petrecut Crăciunul împreună. Înainte de sărbători, Victor Slav spune că își dorește ca fiica lui să fie alături de el de Crăciun, însă „negocierile” cu Bianca Drăgușanu nu au mers prea bine, iar cea mică a rămas alături de mama sa.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine. Sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, a declarat Victor Slav, în urmă cu ceva timp.