Nicole Cherry a devenit mămică în urmă cu două luni și este mai împlinită ca niciodată. Deși are doar 23 de ani, artista se descurcă foarte bine în creșterea micuței Anastasia și recunoaște că este ajutată de mama sa.

Cireșica a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță și a dezvăluit cum se simte în rolul de mămică dar și ce mesaj i-a trimis Andra Măruță acesteia după ce a născut. Deși viața artistei i s-a schimbat radical, aceasta nu renunță la cariera ei în industria muzicală și la obiceiurile pe care le avea înainte de sarcină. Totodată, artista recunoaște că părinții ei sunt extrem de încântați de micuța Anastasia.

„Sunt foarte bine. Am mers să îmi fac unghiile. Noroc că am mătuși care sunt talentate. Mama stă cu Anastasia. Doamne ajută că o am pe mama, pentru că așa mai reușesc și eu să îmi fac treaba. Anul acesta vin multe surprize din partea mea. Anastasia e singurul copil pe care tata a acceptat să-l ia în brațe când e extrem de mic. Nici măcar pe Amira, nepoata mea, nu a luat-o, dar pe Anastasia a luat-o, pentru că nu a avut încotro, nu de alta”, a spus artista în emisiunea „La Măruță”.

Social Media

Anastasia are colici

Colicii sunt o perioadă grea pentru fiecare bebeluș și părinte, iar micuța Anastasia nu a scăpat de această perioadă. Nicole a mărturisit că în unele nopți nu mai doarme din cauza colicilor micuței.

„E greu. Imediat după ce am născut mi-a dat Andra un mesaj și mi-a zis «nopți fără colici». M-am gândit zilele trecute și am zis că știa Andra ce mă așteaptă. Au început colicii. Suntem la club în fiecare seară aproape”, a mai spus artista.

Deși a născut doar de două luni, artista nici nu se gândește să-și lase deoparte cariera. Luna viitoare va lansa o piesă nouă și deja și-a anunțat fanii că vor urma mai multe surprize pentru aceștia. Ajutorul mamei sale cu privire la Anastasia este de neprețuit deoarece Nicole Cherry se poate axa și pe carieră. Aceasta își dorește să-și recapete cât mai repede silueta de altădată, așa că a început antrenamentele la sală. După ce a mers la primele ședinte, artista s-a ales cu frebră musculară.

„Dacă mă vedeți în mall, să știți că eu nu merg urât, în general. Am o febră musculară de nu pot să mă pun pe toaletă, ca să înțelegeți. Asta voiam să vă zic. Merg foarte ciudat, de parcă am un defect”, a spus artista pe contul ei de Instagram.