Fostul președinte american Barack Obama și soția sa, Michelle au semnat un contract de milioane de dolari pentru câteva episoade la un podcast. Cei doi sunt un cuplu foarte îndrăgit în întreaga lume și se pot mândri cu o poveste de dragoste care a rezistat de-a lungul anilor.

Fostul cuplu prezidențial Barack și Michelle Obama au semnat recent un contract de 20 de milioane de dolari pentru opt episoade dintr-un podcast. Suma a fost oferită de Audible, un gigant care i-a făcut pe cei doi să renunțe la înțelegerea cu Spotify.

Contractul cu Spotify a fost anulat fiindcă se cerea exclusivitate, iar Barack și Michelle Obama nu mai aveau voie, conform înțelegerii, să mai apară în alte show-uri sau să dea interviuri asemănătoare în aceeași perioadă. Soția fostului președinte se bucură de această colaborare și își dorește ca ascultătorii să poată învăța multe din cele relatate.

„Suntem foarte mândri de poveștile pe care le vom putea transmite de-acum înainte. Împreună, ne vom strădui să redăm situații și experiențe complete, provocatoare și pline de miez, care vor ajunge chiar la cei care trebuie să le audă.”, a declarat Michelle Obama.

Sursa foto: Social media

Barack și Michelle Obama sunt parte dintr-un proiect mai mare la Audible

Cuplul format din Barack și Michelle Obama vor realiza opt episoade, conform înțelegerii. Audible este deținut de Amazon și își dorește ca proiectul să fie unul de amploare. Discuțiile vor avea loc alături de alte personalități care au ce povesti, despre subiecte actuale și relevante pentru toată lumea.

„Capacitatea de a captiva a președintelui și a doamnei Obama este recunoscută. Suntem încântați să le urăm bun venit celor ce dețin două dintre cele mai profunde voci, cu înalte standarde morale și intelectuale și să le oferim sprijin în a acorda speranță și ghidare celor ce au nevoie acum mai mult ca niciodată. Dintotdeauna am fost inspirați de familia Obama. Pasiunea, stilul curatorial și ingeniozitatea lor este reflectată de conținutul pe care l-au creat pe diverse platforme de-a lungul timpului. Acest podcast original va scoate în evidență viziunea lor unică., au anunțat reprezentanții Audible.