Michelle Obama, nominalizată pentru un premiu Grammy pentru literatură

FILE - In this Dec. 19, 2018 file photo, former first lady Michelle Obama responds to questions as she is interviewed by actress Sarah Jessica Parker during an appearance for her book, "Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama" at Barclays Center in New York. Obama has postponed an appearance in Tacoma, Wash., on Friday night, Feb. 8, 2019, over concerns about an impending snowstorm in the Northwest. The Tacoma Dome says the appearance to promote her memoir, "Becoming," has been rescheduled for March 24, 2019. (AP Photo/Frank Franklin II, File)

Michelle Obama ar putea curând să adauge pe lista sa un nou premiu, și anume un premiu Grammy. Fosta primă doamnă a Americii a fost nominalizată miercurea aceasta pentru acest prestigios premiu, fiind o dovadă a aprecierii publicului pentru varianta audio a cărții sale de memorii „Becoming”.

Deși este în competiție cu alți autori cunoscuți, ea are șanse foarte mari să câștige. Dacă ar obține premiul, acesta ar fi primul său Grammy și ar avea ocazia să îl prindă din urmă pe soțul său, Barack Obama, care deține în prezent 3 titluri Grammy.

„Becoming” a fost lansată in luna noiembrie a anului 2018 și s-a vândut în mai mult de 10 milioane de copii, ceea ce înseamnă că este un adevărat succes.

Cartea este descrisă ca o experiență foarte personală a autoarei și prezintă modul în care Michelle a devenit femeia frumoasă și independentă care este astăzi. Ea apare în ipostaze inedite, în care admiratorilor săi le-a fost dat foarte rar să o vadă.

Fosta primă-doamnă vorbește despre tinerețea sa, despre educația și modul în care și-a căpătat ambiția și vocea. De asemenea, sunt prezentate și experiențele sale la Casa Albă și viața ei personală, din ipostaza de mamă.

Cartea are 3 părți care prezintă 3 perioade diferite din viața lui Michelle: 1. copilăria ei în Chicago și educația sa, precum și începutul carierei sale ca avocat; 2. relația sa cu Barack Obama și povestea lor de dragoste, iar 3. prezintă viața lor de familie, care este în prezent principala lor preocupare. Povestea se oprește în anul 2008, în noaptea în care Barack a fost ales președintele Statelor Unite ale Americii.

 

 

Lasă un răspuns

Cum este relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, la 3 ani după divorț?

O tânătă din Mexic, model, a fost gasită moartă în propria casă