Reclamă
Reclamă

Michael Jackson i-a scris reginei cerând să îl ridice la rangul de cavaler, dar ea l-a ignorat, susține fostul bodyguard al artistului.

Potrivit lui Matt Fiddes, care l-a protejat pe Jackson în ultimii 10 ani ai vieții sale, spune că vedeta pop se întreba adesea: „Sunt cea mai mare vedetă din lume, de ce nu sunt Sir Michael Jackson, ce se întâmplă?”

De asemenea, a crezut că prietenia lui cu prințesa Diana îl va ajuta să obțină titlul, dar nu a funcționat.

Vorbind în 2015, domnul Fiddes a declarat pentru Daily Mail : „Michael a fost foarte ambițios, nu a renunțat niciodată. Singurul lucru pe care nu l-a avut, care a fost foarte important pentru el, a fost recunoașterea din partea reginei. Era prieten bun cu Diana și nu putea să înțeleagă de ce nu obține ceea ce își dorește. Michael spunea mereu 《Steven Spielberg a fost făcut un sir, deci, evident, nu este doar un lucru britanic》”.

Reclamă

Tot Matt spunea că artistul a scris scrisori reginei prin care i-a cerut să-l ia în considerare și a încercat o serie de alte abordări pentru a face acest lucru.

Într-un alt interviu din 2017, Fiddes a spus că vechiul său șef s-a îndrăgostit de prințesa Diana și a vrut să se căsătorească cu ea.

„Michael mi-a spus că o iubește, că era îndrăgostit de ea, că vrea să se căsătorească cu ea. El mi-a spus că este soția sa ideală”, a spus el pentru Daily Star .

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro