Mezosoprana Maria Macsim se află în continuare în stare critică la Spitalul de Neurochirugie din Iași. Artista este în continuare intubată și ventilata însă organismul ei da semne că lupta pentru supraviețuire. Cu toate acestea medicii rămân rezervați în a da un verdict în acest moment. Maria Macsim Nicoară susțîn aceștia, și-ar putea schimbă oricând starea de sănătate, iar astfel, prognosticul nu ar fi unul cert.

Reclamă

Mezosoprana ar putea elucida misterul cazului

Mezosoprana Maria Macsim Nicoară a îndurerat întreagă echipa din cadrul operei Națională Iași. La aflarea informației despre incidentul groaznic, aceștia s-au arătat copleșiți de durere. Au urmat ulterior o sserie de supoziții ale cunoscuților legate de implicarea soțului artistei în evenimentul nefericit. Cei din jur susțîn că bărbatul ar fi de fapt infidel, iar mezosoprana ar fi cea care l-ar întreține. Unul dintre colegii Mariei Macsim Nicoară a afirmat că lucrurile nu erau roz de mai mulți timp în căsnicia artistei. Acesta susține că femeia a ascundea toate lucrurile oribile care i se întâmplau acasă.

Mezosoprana nu va mai putea canta niciodata

Mezosoprana Maria Macsim Nicoară locuia alături de soțul ei într-o casă cu etaj din localitatea Aroneanu. Din primele informații ale anchetatorilor se pare că femeia a acazut pe scară din casă. Mergând pe firul poveștii oamenii legii au aflat că soțul femeii nu a chemat ambulanță. Abia la 8 ore de la iincident, soacră artistei a fost cea care a apelat numărul de urgență. În continuare cazuistică le da bătăi de cap anchetatorilor. Mai ales că bărbatul susține că ei se înțelegeau perfect, însă soția lui consumă alcool. Pentru a află mai multe detalii.

Nu va mai putea cânta niciodată

Maria Macsim Nicoară, aproape sigur, nu va mai putea niciodată să mai urce pe vreo scenă. Leziunile grave suferite la cap, ceea ce a determinat că artista să fie băgată direct în sala de operaţie, chiar în dimineaţa în care a ajuns cu salvarea la spital, pot fi ireversibile, conform evz.ro.