Există o metodă ingenioasă și simplă care a atras atenția internauților și le permite să vizualizeze story-urile de pe Instagram în mod anonim. Instagram a devenit o platformă super populară în era digitală, atrăgând milioane de utilizatori din întreaga lume. Cu toții suntem curioși și dorim să le vedem poveștile altor persoane de pe Instagram fără a ne dezvălui identitatea.

Deși nu există o metodă oficială de a viziona story-urile în mod anonim pe Instagram, câteva trucuri ingenioase ne permit să navigăm incognito și să vedem conținutul fără a fi descoperiți.

Cum poți să te uiți la story-uri pe Instagram în mod anonim

Unul dintre aceste trucuri este să utilizezi modul Avion. După ce deschizi aplicația Instagram, poți viziona story-urile chiar și fără conexiune la internet. Accesează profilul persoanei și dezactivează WiFi-ul, apoi activează modul Avion pentru a viziona povestea fără a fi detectat de algoritmii Instagram. Totuși, pentru story-uri mai lungi sau mai multe story-uri consecutive, ar putea fi nevoie să fii atent pentru a nu fi detectat.

Citește și:

Ciolacu VS Geoană!!! Cursa către Cotroceni a Început: Întepături Înaintea Marii Bătălii Electorale de Anul Viitor

Bogdan de la Ploiești și Simona Halep, Văzuți Împreună în Dubai! Detalii Exclusive

Prognoza meteo duminică, 3 decembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Prognoza meteo duminică, 3 decembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Un alt truc cunoscut este metoda de glisare. Dacă urmărești deja utilizatorul respectiv, poți face click pe povestea altui utilizator care apare înainte și apoi să glisezi ușor spre povestea dorită. Totuși, trebuie să ai grijă să nu glisezi prea mult, altfel numele tău poate fi vizibil, iar în unele cazuri poți vedea doar prima poveste dacă este o fotografie.

Tu știai? Metodele prin care te poți uita la story-urile de pe Instagram fără ca utilizatorii să afle Social media

Cere ajutorul unui prieten

O altă opțiune sigură este să ceri ajutorul unui prieten. Poți ruga un prieten să îți ofere un print screen al poveștii sau o înregistrare a ecranului, mai ales dacă persoana a postat un clip video. În cazul de față, Instagram nu notifică persoana că a fost efectuată o captură de ecran.

Aceste trucuri pot fi utile pentru cei curioși să vadă conținutul story-urilor altor persoane fără a fi detectați. Totuși, trebuie să fim responsabili și să respectăm intimitatea și limitele altor utilizatori în timp ce explorăm platforma Instagram.