Vreme de mulți ani de zile, Iulia Vântur s-a luptat cu un viciu comun printre români. Vedeta era dependentă de fumat și o lungă perioadă a încercat să lase deoparte țigările. În cele din urmă a descoperit soluția câștigătoare și a scăpat de viciul său. Cum a reușit Iulia Vântur să renunțe la țigări?

Fumătorii știu că renunțatul la țigări este o misiune destul de dificilă, ce pare aproape imposibilă. Însă, cei care își doresc să scape de acest viciu pot încerca metoda Iulie Vântur. Vedeta a mărturisit că pentru a scăpa de dependență a lucrat pe două planuri: psihic și fizic.

Mai exact, în ceea ce privește dependența psihică, Iulia Vântur a folosit trucul „Schimă gândul!”. Aceasta este o metodă prin care atunci când pofta de țigări apare o schimbi instantaneu și o înlocuiești cu un alt gând.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Respirația. Respirația e o chestie care ajută instantaneu. Și controlul gândului. Nu lăsa gândul să te controleze pe tine. Doamne, știi cât m-a controlat? Eu eram condusă numai de minte… Moment în care am zis: «schimbă gândul»! Dar trick-ul ăsta l-am învățat atunci când m-am lăsat de fumat!

Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: «Schimbă gândul!», gândește-te la altceva! Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu… și să mă las de fumat. «Schimbă gândul». Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine. Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine. Ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări.”, a declarat Iulia Vântur,  în cadrul unui podcast.

 Metoda inedită prin care Iulia Vântur a reușit să se lase de fumat! A învins dependența cu un „truc” simplu   Social media

Iulia Vântura a renunțat la fumat

De asemenea, Iulia Vântur a mai mărturisit că dependența fizică a încercat să o elimine cu ajutorul unui cocktail homeopat, ce se injectează în lobul urechii. Deși a apelat și la această variantă, vedeta susține că metoda sigură și mai eficiente este „Schimbă gândul!”.

„Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă știu și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică. Eu asta am învățat atunci și am aplicat: «Schimbă gândul». În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul.”, a mai spus Iulia Vântur.