Pentru următoarele zile meteorologii anunță vreme destul de frumoasă pentru prima parte a lunii aprilie.
Valorile termice sunt în scădere în nord-vest, nord și centru.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 26 de grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest, potrivit meteorologilor.

Meteo Sâmbătă, 11 aprilie 2020

În prima zi de weekend, vremea în cea mai mare parte a zilei destul de frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult noros, cu ploi de scurtă durată în zonele montane.

Temperaturile maxime sunt în scădere față de zilele anterioare, în regiunile de Sud și Sud -est, ajungând la valori cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius, în timp ce minimele vor coboarâ până la -2 grade Celsius.

Duminică, 12 aprilie 2020

Pentru duminică, meteolorgii anunță o creștere a temperaturilor. Cerul va fi variabil, mai mult noros, iar în cea de-a doua parte a zilei, izolat, va ploua slab.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zonele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral şi 22 de grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

Meteo luni, 13 aprilie

Prima zi a săptămânii se anunță și ea cu vreme frumoasă și temperaturi ce vor varia între 11 și 19 grade Celsius. Cerul rămâne destul de noros în toate regiunile țării, cu șanse de ploaie spre a doua parte a zilei.

Spre noapte, vântul va sufla destul de puternic pe litoral și în zonele montane, spre dimineață existând și condiții de brumă.