În cea mai mare parte a următoarelor zile, soarele va străluci, iar spre seară vântul va sufla pe arii extinse atât în regiunea de câmpie cât şi în zonele muntoase, la altitudini joase şi înalte.

Reclamă

Meteo Moldova

În Moldova, temperaturile se încadrează la jumătatea acestei săptămâni în normalitatea acestei perioade, minimele fiind cuprinse între 1 şi 7 grade Celsius, iar maximele între 19 şi 22 de grade. În următoarele două zile, până vineri, vremea se încălzeşte, astfel, termometrele înregistrând valori de până la 24 de grade.

Meteo Dobrogea

În Dobrogea găsim soare puternic şi cer senin, cu temperaturi minime de 3-8 grade şi maxime de  11-19 grade. Vântul va sufla destul de tare la Malul Mării, însă joi şi vineri rafalele de vânt vor fi de la slab până la moderat. Şi aici temperaturile vor ajunge până la 23 de grade Celsius.

Meteo Muntenia

Muntenia înregistrează temperaturi bune pentru această perioadă, cu valori cuprinse între 1-5 grade minimele şi 16-21 cele maxime. Până vineri, meteorologii anunţă că se mai adaugă vreo două -trei grade în termometre.

Meteo Oltenia

În Oltenia, vremea este ceva mai rece. Aici avem valori minime cuprinse între -1 şi 5 grade celsius, în timp ce maximele ajung până la 19 grade. Diferenţa între zi şi noapte este foarte mare.

Meteo Banat şi Crişana

În Banat şi Crişana, temperaturile scad, ajungând la pragul de -2 grade noaptea, iar pe zi se vor înregistra până la 22 de grade Celsius, vremea fiind în continuă schimbare până vineri, 10 aprilie.

Meteo Maramureş

În Maramureş vom avea parte de temperaturi cuprinse între 0 şi 5 grade Celsius pe timpul nopţii, iar maximele se încadrează între 18 şi 21 de grade.

Meteo Transilvania

Cea mai rece temperatură o găsim în Transilvania, acolo unde minimele ating -7 grade Celsius, iar maximele 21, fiind şanse ca în următoarele zile minimele să ajungă la pragul de 5 grade Celsius.