Află cum va fi vremea la finalul lunii septembrie.

La final de săptămână vremea se va menține caldă în toată țara. În regiunile vestice, nord-vestice, în zonele montane și submontane vor mai fi averse însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși izolat 15-25 litri pe metrul pătrat.

La munte, în zona înaltă, vântul va continua să bată cu putere. Maximele termice ale acestei zile se vor încadra între 21 și 27 de grade celsius.

Sursa: Social media

În partea de est a României vor fi 25 de  grade la Iași, 27 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 27 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi  27 de grade celsius în termometre la finalul acestei săptămâni.

În vestul ţării se vor înregistra 24 de grade la Oradea și 27  la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 23 de grade la Cluj-Napoca, 23 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 22 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 21 de grade Celsius, astăzi, 30 septembrie.

Vremea astăzi în Capitală

În ultima zi a lunii septembrie, în București, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi parțial noros, însă, nu există șanse de a se înregistra precipitații pe parcursul zilei. Temperatura maximă de astăzi va fi de 29 de grade celsius, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre V.

Pe timpul nopții, vremea va fi în general stabilă cu cer mai mult senin. Vântul va bate cu o intensitate de 7 km/h dinspre NNV, iar temperatura indicată de termometre va fi de 14 grade celsius.

Vremea mâine în țară

În prima zi din luna octombrie începe să se răcească în partea de nord-est și la munte, dar valorile termice rămân ridicate în sud-estul și centrul României. Vremea va fi instabilă în zonele în care temperaturile scad, vor fi averse, tunete și fulgere, izolat cantități de apă mai însemnate, iar vântul va prinde putere în timpul ploilor.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.