Cami, femeia ce și-a pierdut copilașul în urma unui înec și-a pus capăt zilelor. Însă, mesajul pe care l-a postat înainte de tragedie, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Cami avea 34 de ani și a fost găsită moartă după ce copilul ei, Albert, în vârstă de 5 ani și-a găsit sfârșitul într-o piscină din curte. Mesajul pe care aceasta l-a postat pe rețelele de socializare, înainte de tragedie, întrece orice imaginație.

Cami și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei a murit înecat în piscină

Femeia a fost căutată de către autorități timp de 6 ore, însă a fost găsită prea târziu. Pe urmele ei s-au aflat polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari însoțiți de un câine de urmă. Din păcate însă, nu s-a mai putut face nimic, căci femeia era deja decedată. Se pare că aceasta nu și-a putut ierta faptul că într-o clipă de neatenție, fiul ei s-a înecat în piscina pe care o aveau în curte. Mama și fiul ei proveneau din Găești. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să îl salveze pe micuț, însă totul a fost în zadar. Ulterior, femeia a fugit pe un câmp, iar câteva ore mai târziu a fost găsită moartă de către autorități.

Mesajul uluitor pe care l-a postat Cami, mama găsită moartă după ce copilul ei s-a înecat în piscină
arhivă presă

Mesajul emoționant pe care femeia la postat pe rețelele de socializare înainte de tragedie

Cu aproximativ o lună înainte de această dramă, Cami a postat pe Facebook un mesaj prin care îndemna toate mamele să aibă grijă de copiii lor și să-i iubească până la ultima suflare, ca și când lumea se va sfârși. Vecinii spun că era o mamă extrem de iubitoare și că și-a dorit din tot sufletul să-l aducă pe lume pe Albert. Totul însă… s-a sfârșit tragic!

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră.”, postase Cami pe Facebook, în urmă cu o lună de zile.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.