Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii ,,Punctul culminant” nu a putut trece cu vederea plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. În cadrul unei emisiuni moderate de prezentatorul de la România Tv, acesta i-a transmis un mesaj lui Dan Negru, cu care a lucrat timp de câțiva ani în același trust. 

Ce mesaj a avut Victor Ciutacu pentru Dan Negru

„Doamnelor și domnilor, vă spun ce i-am spus și lui într-o discuție relativ publică, să spunem așa.

Din trustul ăla nu îți dai seama că ai plecat cu adevărat decât atunci când afli că ți-au dat jos tablourile de pe pereți.
Și el mi-a răspuns foarte înțelept. ,,Dacă dau tablourile de pe pereți, măcar să văd zidurile pe care le-am construit unii dintre noi împreună”.

Baftă multă, Dane. Sunt convins că o să faci treabă bună”, a spus Victor Ciutacu în emisiunea pe care o moderează la România TV.

Discuția celor doi nu s-a oprit doar în cadrul emisiunii, ci a continuat și în mediul online, acolo unde Victor Ciutacu i-a transmis un alt mesaj.

„Dane, au dat deja o bună parte din ele, zidurile-s încă acolo”, a completat Victor Ciutacu în mediul virtual, legat de discuția cu fostul moderator de la Antena 1.

Anunțul făcut de Dan Negru cu doar câteva zile în urmă a surprins pe toată lumea. Momentan, nu există detalii referitoare la emisiunea pe care o va prezenta ,,regele revelioanelor”. Chiar și așa, fanii aceștia sunt siguri că proiectele în care se va implica vor fi de succes. Și Dan Negru a avut un mesaj pentru Victor Ciutacu. Acesta a precizat că se simte măgulit de vorbele frumoase ale prezentatorului de la România Tv.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența.

Între Antena și Kanal, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta.

Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii asta e normalitatea”, a scris Dan Negru pe contul de Instagram.