Cazul micuței Raisa, fata care a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni aflată pe un bulevard circulat din Capitală, a șocat toată România.

Tatăl micuței Raisa, fetița care a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un polițist aflat în timpul programului, continuă seria de declarații șocante despre tragedia în care fiica sa a murit fără a avea vreo șansă să fie salvată.

Familia micuței Raisa este devastată de durere, după moartea fetei. Bărbatul spune că își dorește ca autoritățile să facă dreptate pentru fiica sa, care a murit neașteptat, la doar 11 ani.

Mesajul șocant al tatălui micuței Raisa pentru polițistul care i-a ucis fiica

Cu ochii în lacrimi, tatăl micuței Raisa a vorbit, într-un interviu recent, despre tragedia care i-a lovit familia. Bărbatul susține că l-ar fi iertat pe agentul de poliție care se afla la volanul mașinii, dar până în prezent, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Probabil că da, e şi el tot om, nu ştiu. Dar trebuie să se gândească că va plăti, să nu se gândească cumva că nu va plăti. „Nu m-a căutat. Probabil dacă o făcea era altceva.

În afara faptului că a dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine. Măcar să se aplece să pună mână, să pună haina să o acopere. Toţi poliţiştii dacă v-ați uitat pe maşini scrie siguranță şi încredere”, a declarat tatăl Raisei, potrivit antena3.ro.

Mesajul șocant al tatălui micuței Raisa pentru polițistul care i-a ucis fiica: „L-aș ierta dacă...”
Arhivă

Bărbatul condamnă modul în care a reacționat polițistul imediat după accident

Totodată, tatăl micuței Raisa condamna modul în care a reacționat polițistul și susține că a făcut școala de șoferi degeaba pentru că nu știe să conducă.

„În primul rând părinţii l-au educat foarte prost. Unde a făcut şcoala de șoferi l-au educat foarte prost. Nu a avut niciun gram de frână. Măcar să aibă bunul simț să recunoască. Purtătorului de cuvânt, domnișorica aceea în fustă scurtă şi micuță să nu-l mai acopere pe domnul poliţist că nu e poliţist. Adevăratul poliţist se vede în SUA în Germania.

I-a adus haine că îi era frig, dar fetiţei mele nu îi era frig? Păcat că se întâmplă aşa ceva. Îi întrebam de vorbă şi îmi întorceau spatele. Voiam să-l întreb ce a avut cu copilul meu şi mi-au întors spatele.

Mare grijă cetățeni, toţi oamenii feriți-vă, nu mai aveți încredere ce scrie pe maşini: siguranță şi încredere. Copilul meu nu a avut siguranță. Nu există siguranță şi încredere. Feriți-vă că ei nu ne păzesc, din păcate, pentru că trăim în România. Feriți-vă de ei”, a spus tatăl micuței Raisa, potrivit aceelași surse.

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.